Junkyard inspo

Hallo! Tusen takk for all respons på forrige innlegg det gleder et blogghjerte! 

Herregud så utrolig fint vær det har vært i dag! Kommer det mer snø nå begynner jeg og grine! Nå er jeg så innstilt på sommer og fint vær, at nå er det ingen vei tilbake! Og når vi er inne på sommeren og fint vær, så skriker sommergarderoben etter noe nytt, og lommeboka skriker fordi den går tom. "Heldigvis" er jeg en fattig student så jeg har null penger å ta av, men håper virkelig jeg får kjøpt meg et eller to plagg til sommeren! Her er i allefall litt inspo fra junkyyard! 

//1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her 

// 1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her 

Disse innleggene ser så sykt lette ut, men det er faktisk disse som tar mest tid! Men men, håper dere fant litt ny sommer inspo! 

Lookbook - Modekungen

Hallo! For en hard tirsdag, trodde aldri jeg skulle klare og komme meg ut av sengen i dag tidlig, men det gikk tilslutt! Kjenner for hver dag som går at påskeferie skal bli mer og mer godt! 

Er det et nettsted jeg finner masse inspirasjon fra er det Modekungen! Er så mye variert og fint der, at der tror jeg hvem som helst kan finne seg et klesplagg! Trenger vel ikke si så mye annet enn se og nyt og få masse inspirasjon av disse bildene! 

 

Åh er så sinnsykt mye fint her! Gå inn her for å se alle lookbooks! 

Akedag

Hallo! Helgen gikk altfor fort, så jeg glemte helt å oppdatere dere i går! 

Dagen i dag har vært helt grusom, noe som er et klart tegn på at jeg hadde altofr gøy i går! Festen vi var på skulle være ute og jeg må si at jeg var ganske skeptisk da jeg så det forferdelig været som var ute i går. Det blåse og spurtregna, og som det friluftsmenneske jeg ikke er så var dette egentlig helt uaktuelt. Men er også en person som holder mitt ord, så det var bare å få på seg godt med klær og hoppe i det! Når vi kom fram var det overhodet ikke noe liv, heller ikke så mange så vi var egentlig sikre på at vi hadde kommer feil eller at festen av avlyst! 

Heldigvis så tok det seg opp betraktelig og det kom faktisk ganske mange etterhvert! Jeg og tante hadde det i allefall kjempegøy og det så også ut som resten hadde det! Det var også en akebakke der, så etter et par glass for mye bestemte vi oss for at ake er en kjempeide! Gikk heldigvis verken fort eller langt på grunn av for lite snø, men tror egentlig det var det beste for alle, så vi slapp å ta nachet på akutten! 

Alt i alt en supermorsom kveld som jeg får svi for i dag! 
Så utrolig mye på så liten tid!

Det er en god del som har skjedd på de 7 månedene jeg har hatt pause. Det har skjedd så mye på så kort tid at jeg har ikke skjønt det før nå hvor mye jeg egentlig har opplevd. For ikke snakke om har livet mitt tatt en helt annen retning en det jeg trodde! Hadde dere sagt til meg at dette skulle skje i løpet av 7 måneder hadde jeg antakelig sett rart på deg, ledd og gått! 

Flyttet - ganger tre 

Jeg flyttet vekk fra vakre Oslo og verdens fineste leilighet, og "hele veien" til Hamar og en mindre fin leilighet! Jeg kom dessverre ikke inn på skole i Oslo, og ettersom dette studiet har vært en drøm lenge var det ikke noe annet valg enn å flytte til Hamar! Jeg skal ærlig innrømme at jeg mistrives overhodet ikke i Hamar, men derimot savner jeg Oslo noe helt sinnsykt! Så jeg kommer nok til å flytte tilbake til Oslo. Om det blir i løpet av studiene eller etter får tiden vise.. 


Ikke nok med det med Mamma & Co kjøpte seg nytt hus her hjemme på Kirkenær og vi flyttet fra huset vi har bodd i snart 15 år til et større hus. Jeg savner faktisk ikke det andre huset i det hele tatt. Dette er ikke fordi jeg hadde noe i mot det, men fordi Tanta mi flyttet inn og dermed "mister" vi ikke huset. I det nye huset har jeg følt meg hjemme fra dag 1 og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

 

Studier Jeg nevnte jo at jeg måtte flytte til Hamar på grunn av studier. Jeg har lenge drømt om å bli førskolelærer/ barnehagelærer og da jeg kom inn i år måtte jeg ta muligheten og jeg angrer ikke et sekund! Jeg kjenner så godt at jeg har valgt riktig studie! Ikke nok med det, men jeg har aldri vært noe skolelys, men nå har jeg plutselig blitt en "nerd". Jeg skjønner fagene og jeg følger med i timen, hva skjer med meg? Er i allefall utrolig godt å føle at man er på riktig plass! Og selvfølgelig er noen dager mer kjedelig enn andre, men sånn vil det være uansett! 

Nye Herlige menneskerEttersom jeg har flyttet til en ny by og blitt en del av et studiesamfunn har jeg selvfølgelig fått gleden av å møte nye mennesker. Jeg virkelig elsker å møte nye mennesker å fy ny inspirasjon og flotte mennesker i livet mitt. Jeg er så heldig å ha kommer inn i et flott klassemiljø og har vært ekstra ekstra heldig og blitt kjent med 4 supersøte jenter! Jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg skulle klart meg uten disse, antagelig hadde jeg nok ikke bodd i Hamar hvis det ikke hadde vært for disse jentene! De gir meg så utrolig mye glede i hverdagen, og vi har kommer så utrolig nære hverandre i løpet av så kort tid. Vi er veldig flinke til å finne på ting utenfor skoletiden, og jeg lover dere, dere har ikke vært på en fest før dere har festa med disse jentene! Tusen takk for at dere er dere! 

Etter å ha skrevet dette innlegget og tenkt nøye igjennom innser jeg jo at jeg er veldig heldig. Jeg er heldig fordi jeg får lov til å oppleve så mye på så kort tid! Jeg er heldig som får lov til å leve slik jeg gjør! Og ikke minst er jeg heldig fordi jeg får lov til å ha så fantastiske mennesker i livet mitt! 

Happy bursdag, Marius!

Hallo? Jeg lurer alltid på hvordan jeg skal begynne med noe mer spennende enn hallo?.. 

I dag blir det en rolig lørdag! Fant ut at denne festløven snart har vært ute 8 helger på rad (!) så denne lørdagen blir det hjemmekveld på meg. Utrolig godt! Dessuten har verden beste lillebror bursdag! Og etter som bursdag er livet, og bursdager er det beste som finnes i hele verden så må jeg jo selvfølgelig være hjemme og ferie den!

Marius syntes at jeg overdrev litt vell mye når jeg kom med ideen om at å bare vekke han med bursdagssang er en synd! Nei her skal det gjøres ordentlig! Med både kake, jordbær, godteri, lys og ballong! Hallo folkens bursdager er jo sååå gøy! 

Så gratulerer så mye med dagen verden beste lillebror! Du vet at du betyr så mye for meg, og uansett hvor plagsom, irriterende, furt og sur du er kommer jeg alltid til å sette så stor pris på at du er den du er! 
Svar på spørsmål!

Hallo! Er skikkelig sint på meg selv og føler jeg har sløst bort kvelden!! La meg klokken 18, og skulle powernappe, og klarte selvfølgelig å sove til 22! Det er sjeldent jeg sover så lenge, og er masse jeg skulle gjort som jeg bare kan glemme. Ikke bare det, men man føler seg så sinnssykt dårlig etter en lang powenap. Føler meg nesten sjuk! 

I dag har jeg vært på jobb igjen, og det var faktisk helt okei! Barnehagen jeg jobber i nå er veldig koselig, nyoppusset og base barnehage. Jeg kjenner at jeg helt klart trives best i base barnehager!! 

Tenkte jeg skulle svare litt på spørsmål! 

De tre siste tingene du drakk? 

Saft, melk, brus 

Har du noen gang latet som om du har likt noen? 

Både ja og nei. Har aldri latet som om jeg har hatt følelser for noen ved å "juge" om det. Men skal være såpass ærlig å si at jeg har flørtet meg til den del ting! 

Har du noen gang sagt "jeg elsker deg" uten å mene det? 

Nei det har jeg ikke. Det er noe jeg sier sjeldent. Sier det kun da jeg faktisk mener det, fordi jeg føler at den setningen faktisk skal bety noe når man først elsker noen. At det ikke bare er en kommentar man slenger ut! Derfor blir jeg sykt irritert når jeg ser kjærestepar etter noen uker, eller måneder sier "Jeg elsker deg over alt på joooooord<3<3". 

Er det vanskelig for deg å komme over noen? 

Ja det er det. Når jeg først innvolverer meg med noen gir jeg alt av meg selv, og forventer i grunn det samme tilbake. Jeg bruker all min tid, og legger all min tillit til den personen. Og når er person kommer inn i livet ditt deler man mange minner sammen og bruker mye tid sammen. Når den personen da plutselig forsvinner er det selvfølgelig noe jeg bruker tid til å komme over. 

Tumblr | via Tumblr

Tenkt tilbake for fem måneder siden, var du singel da? 

Ja. 

Hva gjorde du 12:30 i dag? 

Da hadde jeg matpause. 

Holdt hender med noen i denne uken? 

Ja, med barna i barnehagen! haha. 

Kunne du gått resten av livet uten å drikke alkohol? 

Ja, hadde helt sikkert overlevd. Men herregud for et kjedelig liv. Så tror jeg svarer nei jeg! Hva vil du kalle din fremtidige datter? 

Ariel Othilie. 

Savner du noen? 

Er det ikke slik at man alltid savner noen? 

Nå skal jeg trene litt før jeg skal legge meg. Har heldigvis fri i morgen så da håper jeg at jeg får unna litt eksamens lesing, trening og rydding!


Modekungen.se - Mcnasty

 Hallo! Nå har Frida akkurat reist, har seff hatt vår ukentlig middag/paradise date! Like koselig hver gang! I dag har vi faktisk vært så flinke at ingen av oss har spist godteri!! Er litt mer motiverende når den andre personen har samme grenser. Har tatt meg lesefri i to dager noe som har vært veldig godt, men kjenner jeg friker litt ut og får veldig dårlig samvittighet. Men da må jeg bare lese litt mer i helgen! Må faktisk kunne ta meg litt fri, slik at jeg faktisk har et liv også! 

 Har funnet mine favoritter fra Modekungen.se. Hvilke er dine favoritter? 

 Skjorter

Macie skjorte her // Mcnasty skjorte her// Worker skjorte her// Phase out skjorte her// Kisses skjorte her

Genser og Cardigans

Masculine her // Amish her // Dreamer her // Coco her // Wild Cat her // Burn her // Highway her //

Melting her // Chock Me her 

 

http://www.modekungen.se/se/

Modekungen.se - Golden Statement

Hallo! Hatt en fin Onsdag? Jeg har hatt en av de hardeste dagen i livet mitt på jobb i dag! Har vært underbemannet på jobb i dag, pluss at jeg har hatt skyhøy feber og skulle i grunn aldri forlatt senga. Men visste det var helt krise på jobb i dag, så da var det opp og erklære ibuxen som min bestevenn! Takk gud for gode kollegaer, barn og arbeidsplass! 

Ikke var det så veldig fristende og vise at rettlæreboka ventet på meg hjemme heller...Men godt å se at boka blir tynnere! 

I disse fattige tider kan jeg ikke gjøre så mye annet enn å drømme meg bort i klær...Men hjelper litt da. Og spesielt når det har kommet så mye fint på modekungen.se

Kjoler 

1. Her 
2. Her
3. Her
4. Her
5. Her
6. Her
7. Her
8. Her  

Tskjorter og singletter 

1. Her 
2. Her
3. Her
4. Her
5. Her 

Noe dere likte? 

http://www.modekungen.se/se/

Hair Inspo

Hallo! Har dere en fin Lørdag? Jeg er fortsatt hos pappa og vender snuta tilbake til Kirkenær i morgen, der jeg skal være til mandag. Veldig godt å ha fri på mandager, selvom den dagen som regel går bort til eksamens lesing. 

Bare jeg får råd skal jeg å farge håret igjen. Jeg føler at etter jeg farget der brunt, tør jeg og gjøre så og si alt med håret mitt. Er plutselig ikke skummelt å eksprimentere med håret lenger. Før tørte jeg så vidt og klippe tuppene for jeg var så redd for håret mitt. Problemet nå er at jeg har lyst på ALT og aner ikke hva jeg skal gå for. Kanskje dere kan hjelpe meg og si hva dere synes ser best ut? 
Miss me

Hallo! Har vært en rolig mandag på med meg eksamenslesning. Ikke fordi det ikke er krevende, for det skal jeg love dere at det er. Men føler veldig godt når man ser at boka blir tynnere og tynnere. For dere som lurer så leser jeg til rettslære 1 og 2 + psykologi 1. 

Tenkte å vise dere en side som kanskje ikke er så kjent, men det er sykt fine klær der! Siden heter missme.se

1. Her // 2. Her // 3. Her 

4. Her // 5. Her // 6. Her 

7. Her // 8. Her // 9. Her 

1. Her // 2. Her // 3. Her 

4. Her // 5. Her // 6. Her 

7. Her // 8. Her // 9. Her 

1. Her // 2. Her // 3. Her 

4. Her // 5. Her // 6. Her

7. Her 

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her 

Ser dere noe dere liker? 

Gå inn på www.missme.se og shop crazyyy (if you have money)!

http://www.missme.se/sv/

Sick

Hallo! Jeg har selvfølgelig klart å blitt syk igjen, så jeg kommer til å ta meg en lite bloggpause. Må legge all energien min i jobben, så får det andre komme etter. Men er tilbake så fort jeg er frisk igjen! 

Hii

Favorittserier

Jeg har maange favoritt serier, men tenkte jeg skulle nevne de jeg ser på nå. Jeg regner vel egentlig med at de fleste har hørt om disse to, men jeg anbefaler alle og se de. 
Åhjeg har helt siden ungdomskolen elsket one tree hill. Jeg begynte vel først og fremst og se på det på grunn av Chad Michael Murray. Men fant fort ut at dette var en serie for meg. I denne serien finner man absolutt alt, kjærlighet, gossip, inntriger og katastrofer. Jeg elsker serier der man blir sjokkert og man bare sitter og måper når serien er slutt, dette er akkurat en slik serie 


Jeg trodde aldri verden jeg skulle finne en serie som var bedre enn one tree hill, men her er den altså! Denne serien slutter aldri å sjokkere! Blir et følelsesmessig vrak etter jeg har sett denne, både gråter, ler og måper. Er mange ganger Marius har kommet inn og spørt "herregud, går det bra med deg emelie", og jeg svarer "jada, er bare 90210". 

Som dere ser er jeg veldig glad i "jente-serier". Men på en annen side elsker jeg også csi, criminal minds, og dokumentarer om drap! 

Har dere sett noen av disse? Hvilken er din favoritt? 

I heart Sheinside

Heioghå! Orker ikke å skrive sånn veldig superduper langt nå, kjenner migrenen sniker seg innpå! Må igjen takke for all støtte for innlegget jeg skrev om alle de fine dyrene vi må hjelpe. Har fått så mange fine tilbakemeldinger og har rukket ut til mange i forskjellige aldere. Det var derfor jeg ble så sinnsykt glad når jeg fikk innlegget postet i avisen, for der når jeg ut til de som ikke er så mye på nettet og de som ikke leser bloggen min. Så igjen, jeg er så glad for at jeg har så mange fine lesere! You make my day! 

For dere som ikke har vært innom Sheinside enda, anbefaler jeg virkelig og klikke innom. Her har de virkelig mye fint, for alle i alle aldre! 

1. Her // 2. Her // 3. Her

 

1. Her // 2. Her // 3. Her 


1. Her // 2. Her // 3. Her 

Hvilken var din favoritt? 

www.choies.com

Hallo! Har helt glemt av bloggen i dag jeg, aner ikke hvorfor men slik ble det bare!

Vet det har blitt veldig mye klær fra Choies i det siste, men jeg elsker klærne derfra! Dessuten har jeg veldig lyst til å gjøre med ferdig med en nettside før jeg fortsetter på en annen! Men herregud, blir nesten litt sint her jeg sitter, har så lyst på disse klærne at jeg får vondt. 

1. Her
2. Her
3. Her
4. Her
5. Her
6. Her
7. Her
8. Her
9. Her 

1. Her
2. Her
3. Her
4. Her
5. Her
6. Her
7. Her
8. Her
9. Her  

Disse selskapskjolene var det nesten helt umulige og velge mellom for alle er helt sykt fine! 


www.choies.com

Light up my room

Åh, har lyst til å kjøpe alt sammen. Er så mye fint interiør for tiden at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har egentlig aldri vært opptatt av det før, men nå som jeg snart skal skaffe meg eget vil jeg jo at det skal bli hjemmekoselig der. Og høsten i seg selv er en utrolig stor inpisrason når det kommer til interiør. Det er jo sikkert fordi nå begynner vi og gjemme oss inne og gjøre det mest mulig koselig. 

Pynteputer! Tenkt at så lite kan gjøre så mye! 

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her 


1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her 


1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her 


1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her 
1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her 

 

Og til dere i familien og venner som lurer på hva jeg ønsker meg til jul. Her har dere svaret! 

Wanties: Choies

Åh det med å se på klær når man egentlig ikke har råd er litt to delt kjenner jeg. Kjedelig ettersom man ikke kan kjøpe seg noe, men utrolig inspirerende å titte igjennom. 

Alle klærne er fra http://www.choies.com/

1. Her  //  2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her   

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her 

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her // 9. Her 

Noen favoritter? 
http://www.choies.com/
http://www.choies.com/

autumn wanties!

Åh var godt å komme tilbake på jobb i dag, og komme inn i de ordentlige rutinene igjen! Selvom jeg ikke er helt frisk er det i hvertfall slik at jeg overlever dagene. I morgen er det jobb og deretter den lokale revyen på kvelden, gleder meg kjempe masse! Skal ta masse bilder til dere! 

Er litt spent på hvor mye søvn jeg kommer til å få i natt ettersom mamma kommer hjem i fra Tyrkia. Hvis jeg er heldig, noe som jeg regner med, har nok mamma tatt med en gave eller to! 

Her er mine høst wanties. Noen er kanskje litt mere sommerklær, men går jo ann og bruke til fest og lignende. Alle klærne er fra http://www.choies.com/

Åhh mistet linkene...Men hvis det er et spesiellt plagg dere lurer på kan jeg lete de opp for dere! 

1. Her
2. Her
3. Her
4. Her
5. Her
6. Her
7. Her
8. Her
9. Her

Hva syned du? Noe du likte ekstra godt? 

EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits