Nespresso Cupcakes

Hallo! Vil bare si i fra at jeg blir borte i ca. en uke! Jeg legges inn på sykehuset i morgen for operasjon, og der har jeg verken tilgang på internett eller ork til å blogge! Kommer sterkere tilbake da jeg kommer hjem igjen! 

Det er mange som har lurt på oppskriften på muffinsene jeg la ut på 17. mai og det skal dere selvfølgelig få! Grunnoppskriften er tatt i fra Villa Perlesukker, men jeg har endret en god del på den. Liker alltid og endre på oppskrifter for å lage det til noe eget, ikke fordi det er noe feil med oppskriftene i fra før! 

Det blir ekstremt mange cupcakes, så jeg ville ha halvert oppskriften, med mindre det er et fryktelig stort selskap dere skal servere det i! 

Du trenger:  

♥ 150 gram sukker
♥ 3 egg 
♥ 7 dl sukker 
♥ 1,5 dl kakao 
♥ 7 dl hvetemel 
♥ 3 ts bakepulver 
♥ 2 ts vaniljesukker 
♥4 dl lettrømme 
♥ 3/4 melk 

(Jeg har ingen erfaring fra før med lettrømme i cupcakes oppskrifter, men det ble faktisk ufattelig godt, og cupcaksene ble saftigere og luftigere) 

Slik gjør du: 

1. Smelt smør i en kjele og avkjøl den. 

2. Bland sukker, eggeplommer og halvparten av det smeltede smøret! SPAR PÅ EGGEHVITEN! 

3. Rør ut kakaoen i resten av smøret og bland dette inn i røren. 

4. Rør deretter inn rømme og vaniljesukker. Bruk visp for å få det jevnt. 

5. Ha i hvetemel og bakepulver og ha i det tørre i deigen sammen med melk, bland til en klumpfri røre. 

6. Pisk eggehvitene stive og ha dette i røren. Vend forsiktig!

7. Ha røren i muffinsformer 

8. Stekes på 175 grader i 20 minutter. 

Krem: 

♥ 3,5 dl melk
♥ 4 ss mel 
♥ 300 gram smør 
♥ 300 - 500 gram melis 
♥ halv kopp (1-1,5 dl) Nespresso eller vanlig kaffe 

1. Kok melk og mel til en "pudding" og avkjøl. 

2. Pisk melis og smør hvitt og ha i puddingen. 

3. Kok sjokoladen i et vannbad,hel kaffen oppi sjokoladen og varm dette sammen. 

4. Vend sjokoladebladningen inn i puddingen. (vent til sjokoladeblandingen blir lunken, men ikke la den stivne) 

5. Ha kremen i en sprøytepose. 

(TIPS! Jeg fikk en del krem til overs og denne hadde jeg i en bolle som vi dypper jordbærene i. NAM!) 


 

Håper oppskriften falt i smak. Jeg synes i hvertfall disse var supergode! Det går fint og bruke denne oppskriften i en langpanne i stede for muffinsformer, og du vil da få verdens saftigste og deiligste sjokoladekake!) 

 


 


EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits