Hairtalk

Hallo! Nyter dere påsken? Selv koser jeg meg så altfor godt, at jeg helt glemmer bloggen. På en måte så er jo det et ganske godt tegn! 

På torsdag ble det faktisk en spontan fest på meg. Klokka hadde blitt over 10 og jeg skjønte det at jeg måtte nok sitte og kjede meg hjemme denne kvelden. Men neida, ble en fest på denne jenta alikevel. Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg var i tipp topp form, men jeg fikk i allefall kommet meg ut av huset og vært sosial. 

I går kom tante på middagsbesøk og hele kvelden gikk i god prat og noe godt i glasset. Kjempe koselig! 

I dag kommer noen av jentene hit for å grille, og etterpå skal vi ut og sjekke om det er noe liv på dette lille stedet! Heldigvis er været helt fantastisk i dag så jeg tror kvelden kommer til å bli super! Skal dessuten farge håret i dag, men har lyst på alle fargene som finnes, tror kanskje det blir regnbue... haha neida! Men trenger bittelitt hjelp. Hvilken av disse to burde jeg velge? 
Let's talk about hair, ladies!

Heihei! Praksismøte i dag gikk kjempefint, og det var absolutt ikke noe og grue seg til! Er veldig fornøyd med egen innsats også så da kan man ikke klage! Var veldig godt å komme hjem "tidlig" i dag, selv om vi jobber litt på skolen etter møte. Har heldigvis litt mer energi i dag, så har både fått vasket og ryddet i leiligheten. 

Er så utrolig herlig at våren er her og at snøen begynner og bli borte. Her i Hamar er i allefall mesteparten av snøen borte! Nå som det går mot våren får jeg alltid lyst til å gjøre noe med håret. Er så drittlei både lengden og fargen på håret mitt at jeg har lyst til å ha på meg lue hver dag! Men er veldig usikker på hva jeg vil gjøre med håret! På en måte vil jeg tilbake til det blå håret mitt, eller noe annet crazy som rosa eller rødt! Mens en annen del av meg vil ha det lysere. Så er igjen spørsmålet hvor lyst...Like vanskelig hver gang det her jenter! Nå som det begynner og gå mot sommertider er det i allefall på tide med extensions igjen! Har faktisk gått uten extensions i snart 7 måneder nå!! 

Har i hvert fall søkt litt på nettet og funnet noe som jeg kunne tenke meg! Så mye fint! Hvilken var din favoritt? Har dere noen andre forslag som dere synes er fint? 

 

 

Go brunetter!

Hallo! Ble ikke noen blogging i går, hadde helt glemt og forhåndsskrive innlegg til dere. Var og freshet opp fargen i går, slik at den skal holde litt lenger! Etter det reiste jeg hjem til Kine og hadde sleepover det! Superkoselig! Hun blir forresten brunette i dag hun også, så nå slipper jeg og være alene! 

Vil bare si tusen tusen takk for fine kommentarer på håret mitt! Det varmer! Det er skikkelig uvant og jeg har absolutt ikke vendt meg til det enda, men jeg er utrolig fornøyd og overraskende nok savner jeg ikke det bleika blonde håret mitt! 

Driver og bestiller meg extensions nå og det var litt av en utfordring! Har jo aldri hatt extensions i mørkt hår, så er veldig usikker på hva jeg skal velge. Men av god hjelp fra luxsushair tror jeg har funnet det rette. Legger ut et innlegg om dette bare jeg har fått det i! 

 

New hair

Hoi hoi hoi! Har så sinnsykt vondt i nakken, aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg satt hele dagen i går og lette og soterte leiligheter, så tror det er mye av årsaken. Men fy så vondt! 

Hadde tenkt å vente med disse bildene til i morgen, skal nemmelig farge håret en gang til slik at fargen sitter. Fargen på disse bildene er helt feil, håret er mye mye mørkere. Men visere dere bildet for å vise hvor utrolig sunt og glansfult håret mitt ble! Er superførnyd som brunette, noe som sjokkerer meg veldig, trodde jeg skulle savne det blonde håret mitt, men faktisk ikke! Jeg har fått sinnsykt mange fine kommentarer noe som gjør at jeg blir enda mer fornøyd!

Her ser dere hvordan fargen ser ut! 

Tusen takk til verdens beste Kine, som alltid vet hvordan jeg vil ha håret mitt og som alltid gir meg et resultat jeg er fornøyd med! 


Braid

Hallo! Har dere hatt en fin kveld? Hele dagen min har gått til extensions, høres forferdelig diva ut, men er heldigvis ikke bare meg det har gått til. Jeg har hjulpet mamma med sitt og hun har hjulpet meg med mitt. Ukedagene går overraskende fort, selvom noen dager går sinnsykt sakte. Men kan ikke skjønne at det er fredag allrede, kjenner ut som ukene har blitt et par dager mindre. 

Har blitt veldig mye sminke og hår i det siste, men det er det dagene mine går til. Dessuten er det den største hobbyen jeg har, så liker du ikke slike innlegg har dere ikke noe her å gjøre. Men kan selvfølgelig prøve å gjøre bloggen litt mer variert ettersom jeg vet det er en del gutter som leser denne bloggen også! 

Prøvde en flettefrisyre for litt siden og jeg er utrolig fornøyd med den. Passer perfekt til alt egentlig! Jobb, fest, bryllup osv. Og den er veldig lett også! 
easy twisted hairbun

Hallo! Kjenner at jeg tok i på treninga i går, trapper er et stort problem for meg i dag. Men synes selvfølgelig det er litt godt også! 

Lagde en veldig enkel men fin hårlook i Helgen. Frisyren kan brukes til hverdags, fest og finere andledningner. Ble ikke helt fornøyd med "hairbun" men hvis dere bruker en donut til hjelp er dette mye enklere! 

1. Tvinn håret fra den ene siden til den andre, der dere tar med mere hår fra undersiden. 
2. Når du har tvinnet alt bak, fester du håret til en hestehale på andre siden.
3. Nå er det bare og surre håret rundt og lage en "hairbun", anbefaler dere å bruke en liten hairdonut.

Er ikke verdens flinkeste til å forklare, men kan komme med et bilde tutorial til dere hvis dere ønsker det! 

Lykke!

Neinei, liker ikke at det begynner å bli minusgrader. Vet jeg sa at det var koselig at høsten kom, og det var det også forsåvidt. Så lenge snøen og isen holder seg unna en stund til så skal jeg slutte å klage! 

Har endelig fått satt på nytt extensions, like herlig hver gang. Kan høres så dumt ut det bare vil, men føler meg ikke vel uten. Jeg har keratinhår i fra http://luxushair.com/ 65 cm, farge # 22. Like fornøyd hver gang. Bruker microringer fra http://www.rapunzelofsweden.no/. Ruller keratintuppene og fester de med microringer. Det som sitter best og sliter minst på håret. Hvis man behandler det riktig noe som jeg er veldig dårlig på å gjøre. Men i dag gråt jeg fordi det var så vondt å ta ut det gamle, så nå har jeg lært av mine feil! 

Kan godt lage en extensions guide til dere, for jeg har brukt det meste fra mange forskjellig steder. 


 

Feel Naked

Tok ut extensionet mitt på Onsdag, og uansett hvor dumt jeg vet det høres ut, føler jeg meg utrolig naken uten. Det er nesten som å gå uten sminke, nei vent, det er verre enn å gå uten sminke! Men har brukt extensions siden 9. klasse og uansett hvor fint det er, IKKE begynn med det. Man blir så sinnsykt avhengig av det. Jeg har det i hele tiden! Går med extensions i perioder på 2-3 mnd så lar jeg mitt eget hår få "hvile" i ca to uker. 

Jeg har bestilt meg nytt og det er julaften + 17. mai + bursdag hver gang jeg mottar pakken fra luxushair. Det håret jeg bruker nå er jeg superfornøyd med! Tenkte jeg skulle skrive mer om det i et eget innlegg. 
How to: Curls

Jeg elsker å ha krøller i håret, like mye til hverdags som til fest. Men det er så sinnsykt kjedelig og krølle det, og spesiellt hvis det er på tidlig før jobb. Vi kjenner jo alle til de fine flette bølgene, men jeg ville prøve noe nytt. Derfor fant jeg dette herlige tipset som jeg vil vise dere, og krøllene lager seg selv over natten!

Dere trenger kun et hårbånd. Dere kan velge selv om dere vil ha bløtt hår eller ikke, men hvis håret er klissbløtt så tørker det muligens ikke over natten. Jeg pleier å ha tørt hår og heller spraye i litt vann så det blir fuktig. Så er det bare og surre håret inn i hårbåndet! 

 

Veit det ser ganske teit ut, derfor er det kanskje lurt og ha det i løpet av natten ;) Her ser dere hvordan krøllene blir!! SUPERFINE! 

 

Love my new hair

Hadde veldig uflaks i går! For en gang skyld skulle jeg ta bilder til dere, men knappen man tar bilde med har falt av kameraet mitt, så det er herved ødelagt. Hvordan skal en blogger klare seg uten kamera? Blir nok å kjøpe nytt kamera på neste lønning! 

Men når jeg da bestemte meg får å blogge om noe annet så mistet vi nettet! Derfor null blogging i går. 

I dag har jeg vært hos Kine og blitt ny på håret! Og jeg elsker det, Gulfargen er borte, og jeg føler selv jeg ser mye mer voksen ut. Fikk også mye mer brunfarge! Er veldig vanskelig å se den virkelig fargen på bildet, ettersom fargen varierer veldig mye utifra hva slags lys du er i. Men kan prøve å få tatt noen bilder ute i dagslyset i morgen. 

Nå blir det senga på meg, skal i verdens beste barnehage og jobbe i morgen! 

Det er ikke såå rødt som det er på bilde 
Skal - skal ikke?

Jeg er såå lei håret mitt! Men jeg har sinnsykt lyst til å gjøre noe nytt med det, men jeg er så pingle når det kommer til slikt! Men tror jeg har funnet noe jeg har lyst til å prøve.

Har kjempelyst på denne fargen, men skal fortsatt ha i extensions da! 

va tycks? 

 

Pink dipdye!!

Bare brå bestemte meg i sta og farget tuppene mine rosa! Tenkte at hvis det se helt jævli ut kan jeg bare skylde på Halloween. Men til dere som lurer, NEI det er ikke ekte farge. Er konditorfarge, så sier jo seg selv at dette går ut i vask. Det er veldig lett og jeg gjorde det på 5 minutter. 

1. Ta konditorfarge i et glass. 
2. Dupp tuppene i glasset. (er lurt og bruke hansker)
3. Dra det ut i tuppene og så langt opp som du ønsker. Jeg synes dipdye kan være litt tilfeldig.
3. Klem litt på håret og vent ca 1-2 min. 
4. Børst håret godt.
5. Føn håret til det er tørt og litt til.
6. Børst det godt ut og ha gjerne i litt olje så det ikke blir så seigt.

Super enkelt!

Såå hva synes dere?


Ser veldig rødt ut på bildet, men skal love dere at det er ganske rosa! 

 

Extensions-guide

Jeg har brukt enn del extensions så tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det. 

Jeg har brukt tre forskjellige ting, clips, keratin og microringer. Jeg gidder ikke å skrive om kun de positive erfaringene jeg har hatt men også de dårlige. 

Clips:

Da jeg kjøpte meg extensions for første gangen hadde jeg ganske langt hår i fra før, men tynt. Ettersom jeg ikke var ute etter å ha i hår hele tiden, valgte jeg meg da clips. Disse kjøpe jeg hos Rapunzelofsweden.no


Dette håret var jeg kjempe fornøyd med!...en stund. Hår fra denne siden passer perfekt hvis du kun skal bruke det for å få tykkere hår, men ikke ellers. Dette håret ble veeldig fort slitt, og tovete. Etter hvert fikk jeg jo dilla på å ha i hår noe som resulterte i at jeg brukte det oftere. Men clips skal jo kunne brukes daglig, og det skal være en viss kvalitet på det! 

Etter en stund kjøpte jeg meg clips fra Butterflyhairextensions. Hvis dere er på utgikk etter hår så kjøp det her! Disse var utrolig bra, elsket dette håret! Grunnen til at jeg byttet det ut ganske fort, er at jeg ikke liker clips. Jeg synes det er vanskelig og sette på og jeg liker å ha langt hår hele tiden! Men ellers var det ingenting negativ med dette håret. 

Keratin

Keratin er hår du limer på, rett og slett. Har hatt dette tre ganger. 

Den første gangen satte mamma det på, er veldig lett og sette på forresten (men det tar tid). Likte det utrolig godt, men jeg synes det var aaaltfor kort. Bestillte 55 cm. NB! Hvis dere skal kjøpe extensions, merk dere at lengden på håret er forskjellige fra side til side. Om det er 55 cm på en side trenger det ikke å være 55 cm på en annen side. Utrolig merkelig for man skulle jo tro at 55 cm er 55 cm!! 
Meen anyway, jeg likte håret utrolig godt! Men etter det hadde gått ca 1,5-2 mnd begynte håret og tove seg i hodebunnen og i lengdene. Noe annet som også er kjipt, det er ekstremt vanskelig å få det ut av håret!! Og det sliter utrolig mye! Dette håret bestillte jeg hos Butterflyhairextensions

De to andre gangene bestillte jeg fra Rapuzelofsweden.no. Jeg var egentlig ganske positiv til dette håret, og det var ganske billig også! Men neida, denne gangen ble det aldri fint. Det var brusete og stygt i fra første stund, og verre og verre ble det. Så dette annbefales ikke! 

 
Synes kanskje ikke så godt på bildet, men det var helt forferdelig! 

Microringer

Dette er helt klart det jeg er mest fornøyd med! Fikk ingen knuter i hodebunnen, håret hadde ekstrem bra kvalitet, og alt var perfekt! Dette håret satte jeg på i Tyrkia, i en frisørsalong. Betalte 1200 kr for håret og sette det i. Det er egentlig rart at det holdt seg så godt, for jeg satte det i en av de første dagene jeg var der, så jeg badet jo i saltvann osv. Dette er det jeg anbefaler mest! DRA TIL TYRKIA! hehe, eller kjøp det på butterfly. 

 

Så det jeg mener at at Butterflyhairextensions.no har absolutt det beste håret! 

Håper at dette hjelper dere litt på veien! 

Med eller uten?

Jeg bruker som regel alltid extensions. Det er rett og slett fordi jeg trives best med det. Jeg synes også at jeg kler kort hår, men jeg liker ha noe å drive med. Jeg er avhengig av og kunne rette, bølge, flette, sette opp osv. 

For en god stund siden fikk jeg forespørsel om å skrive et innlegg om hvilke nettsider jeg har kjøpt extensions osv. Så det vil komme i løpet av uken. Er også mange som har spørt om de kan se håret mitt uten extensions, så here you go.. 

Akkurat nå har jeg ikke i extensions. Tok det ut i går faktisk, tenkte å la håret mitt hvile, meeen det blir ikke noe. For jeg setter på hår i morgen igjen! 

Hårmodell

På tirsdag for to uker siden satt jeg hårmodell for bestevennina mi. Hun går frisørlinja og hadde eksamen. Eksamen hennes inneholdt; farge, klipp og sminke. Hun farget etterveksten min, klipte lang bob og sminket meg med bruntoner. Kine er kjempe flink noe som også sensor så, så hun fikk 5!!

Jeg er kjempe fornøyd med frisyren min! Morsomt og prøve noe nytt!


Bildet er fra bloggen til Kine

Kan prøve og ta flere bilder av håret mitt!

Hva syns du?

Hårtips# 2 og 3

Gidder ikke og unnskylde meg for dårlig blogging. Vurderer og slutte. Men vi får se! Her kommer i allefall hårtips 2 og 3.

 

Hårtips 2

Bruk en god hårkur du vet funker bra til ditt hår, 1 - 2 ganger i uken. Påfør kuren etter hårvask med shampoo og før balsamen.

Jeg bruker joico sin hårkur og er super fornøyd med denne! Jeg kurer ikke håret mitt 1-2 ganger i uken men 2 ganger i mnd. Rett og slett fordi hårkurer er grise dyrt. I hverfall hvis du skal kjøpe de som er på frisør salonger, og det er som regel de som funker best også. Denne fra joico gjør håret silkemykt og det lukter også super godt. Så denne anbefales!

Hårtips 3

Sett opp håret i sommer, i hestehale eller gjerne andre løsninger. Ikke "torturer" håret med gummistrikker og metall, det sliter ekstra på håret!


Jeg vil ikke akkurat si at jeg har setter opp håret alt for ofte. Men ofte nok! De gangene jeg virkelig har bad hair day (noe jeg synes er ofte) setter jeg det opp. De gangene jeg forsover meg (altså ganske ofte) og ikke rekker og gjøre noe med det, setter jeg det opp. Når jeg trener (4-5 ganger i uken) setter jeg det opp. Så joda, det blir en del ganger!

Hjelper forresten noe av disse tipsene dere?
Hårtips #1 - Balsam

Sene blogginnlegg begynner og bli en vane, men men, skal prøve og skjerpe meg. Denne uken tenkte jeg å komme med noen hårtips. Hvordan man skal ta vare på håret, så det ser frisk og pent ut til sommeren!

Tips nr. 1:

Bruk balsam. Skjellaget lukkes og håret er beskyttet mot sol, saltvann føning og styling - noe som er det håret får gjennomgått mest i løpet av en sommer.

Jeg bruker balsam hver gang jeg dusjer. Hvis jeg kun bruker shampo blir håret mitt tovete og jeg føler at jeg ikke blir ren nok.

Den ene balsamen jeg bruker er denne:

Joico conditioner. Denne er kjøpt hos frisøren. Husker ikke prisen, for kjøpte en pakke der jeg fikk med; Shampo, balsam, og to hårkurer. Tror jeg betale 599,- hvis ikke jeg husker helt feil. Denne virker utrolig bra! Håret blir skikkelig mykt etter at jeg har brukt denne! Anbefales virkelig!

Ettersom Joico er et dyrt merke bruker jeg ikke denne balsamen hele tiden. Men da bruker jeg denne:


Define - colour lock-in. Denne kan du kjøpe på alle matbutikker som er tror jeg. Husker ikke prisen på denne, men det er nok ikke mer en femtilappen. Denne anbefaler jeg også! Har du ikke råd til og kjøpe dyre frisør produkter, funker denne nesten like bra. Det eneste jeg gjør når jeg har i "billig" balsam er at jeg har den i håret litt lenger. Håret føles silkemykt og ser friskt ut etterpå!

Bruker du noen av disse produktene? Er du fornøyd med de? 

EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits