Namibia!

Hallo! 

Hvem skulle tro at jeg noensinne skulle blogge igjen, etter 1 år uten? :) Men nå er jeg altså tilbake, i allefall for en liten stund! 

Jeg befinner meg i Namibia for øyeblikket på utvekslingsstudie! For dere som ikke har fått med dere opplegget enda, skal jeg altså være i Tsumeb i Namibia i 3 måneder der jeg skal ha praksis i barnehagen i ca. 40 dager. Vi er 10 studenter som reiser i fra Høgskolen i Hedmark. Nå har vi snart vært her i 11 dager og det går overraskende greit vil jeg påstå! 

I går hadde vi første dag i barnehagene noe som var både gøy og forferdelig, hvis det er lov å si det? Barnehagene her nede kan overhodet ikke sammenlignes med barnehagene hjemme i Norge. Barna får null respekt, all respekten skal ligge hos læreren. Barna er nærmest slaver for de voksne der de løper rundt og henter kaffe, vann,nøkler, sko osv. 

Men barna, herregud for noen skjønne skapninger! Vi er nærmest et eneste stort kose og klemme stativ! I dag hadde jeg sikkert rundt 30 barn rundt meg som kun sto og klemte og koste på meg. Man så at de virkelig hadde kjærlighet for deg og brydde seg oppriktig! Føler også at jeg mistet 10 kg med hår i dag, da dette ble dratt til alle kanter og flettet hit og dit! Men hva kan man gjøre? Mange av disse barna trenger denne kjærligheten så sårt, så hvis jeg kan bidra med å gi de det, kan jeg heller komme hjem og være litt sår i kroppen og håret! 

Kommer tilbake med mer informasjon og bilder senere! Tenkte bare å gi dere en liten update!  

Kommentarer på dette innlegget

Mamma

06.09.2016 kl. 15:35
Så fint at du blogger igjen slik at vi kan følge med deg i Namibia! Klem ❤️

06.09.2016 kl. 17:15
Va rolig att höra hur du har det! ☺ kram Therese
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits