Sommerferie!

Hallo! Da har jeg endelig sommerferie! Klarer ikke helt og skjønne det enda, ettersom jeg de siste to årene ikke har hatt ferie, og da jeg gikk på skolen fikk vi jo ikke ferie før 19. - 20. juni! 

Det er også helt merkelig og tenke på at jeg ikke skal gjøre noen verdens ting denne ferien. Verken jobb eller noe annet. Det med jobben er jeg selvfølgelig glad jeg slipper, men er et par festivaler jeg skulle ønske jeg kunne være med på, men på grunn av denne dumme operasjonen må jeg nok stå over i år... Skal heldigvis være med på sånne småfester her hjemme, og en festival i juli da jeg får av meg skinna! 

Neste mandag, den 8. juni, legges jeg inn... Herregud det går fort! Gruer meg ikke noe særlig ettersom jeg vet hva jeg skal igjennom. Men skal jo ærlig innrømme at jeg er jo ikke spesielt glad i sykehus, blod og sprøyter... Det er også utrolig kjedelig og ligge fem dager på sykehus, så kom gjerne på besøk! 

Ellers var jeg på visning på en ny leilighet i Hamar, og den var så fiiin! Og heldig som jeg er fikk jeg vite denne uka at leiligheten er MIN!!! Så nå er neste skoleår sikra og jeg gleder meg masse til å flytte inn!

Resten av uka skal jeg nyte "friheten". Skal på en klassefest i morgen og en til på lørdag, og det kan jo ikke annet enn å bli bra! 

 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits