Hipp hipp!

BLÆ! Jeg tror hodet mitt koker over snart! Det går kun i lesing og noen bittesmå pauser med gossip girl, og sånn har det vært i snart to uker! Det er på nippet til at jeg blir gal snart! Har min første eksamen på torsdag i natur,helse og bevegelse, heldigvis er denne skriftlig. Så har jeg bare tre dager på meg, også har jeg muntlig eksamen på mandag i samfunnsfag, religion og etikk. MEN det er også FERIE på mandag! Og det tror jeg er det eneste som holder meg gående! Hodet mitt er så fullt at jeg ligger og drømmer om billens oppbyggning, nervesystemer og fotosyntese! 

Ettersom jeg ikke har vært her på en stund har jeg jo også glemt å vise dere bildene i fra 17. mai! Jeg har faktisk blitt en så "flink" blogger, at jeg har tatt kameraet mitt i bruk, og jeg har flere innlegg på lur. Men som sagt ETTER eksamen! 

Hadde en veldig rolig og fin 17. mai i år, grunnet en ekstrem hangover! Var hjemme i 6-7 tiden, og opp igjen for å gå i tok klokken 10, hallelujah! Var i hvertfall en liten tur og så på toget, bare for å ha på bunaden. Etterpå var det hjem og sove et par timer, før det var middag sammen med bestemor og bestefar. Så hadde en rolig men kjempekoselig feiring! 

 
Kommentarer på dette innlegget
oi, du hadde en kjempepen bunad!

cheerchrissy.blogg.no

26.05.2015 kl. 22:44
fine bilder
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits