Spontan!

Hei fra hungovergirl93! Ble vist spontanfylla på meg i går! Jeg og mamma satt og koste oss med reker og vin, og hadde egentlig forberedt oss på en rolig fredagskveld. Plutselig får vi melding fra tante som lurer på om vi ville være med ut i dag, og jeg og mamma trengte ikke tenke oss om så veldig mange ganger før vi fant ut at det hadde vi lyst til. Så da var det bare og slenge på seg litt sminke og noen litt finere klær og ta med det bittelille av alkohol vi hadde! 

Selv om det var spontant så hadde jeg det super gøy! Er jo som regel slike spontanfester som er morsomt, fordi da har man ingen forventninger og kan heller ikke bli skuffa! Er faktisk første gang jeg har vært på fest på dette lille utestedet vi har i denne lille bygda, og jeg ble faktisk positivt overrasket! Alt i alt en superkveld, var ikke i seng før 6 i dag tidlig, og jeg kjenner på formen i dag at jeg hadde det mer en gøy i går! 

Takk til alle sammen som var med i går for en fin kveld!

Trutmiu

Kommentarer på dette innlegget

Tante

03.05.2015 kl. 09:38
Takk for at dere ble med! ☺️ Hadde det såååå gøy! 💞
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits