Lys i tunnelen!

Hallo! Jeg drømte om bloggen i natt, og da er det vel kanskje på tide og starte igjen? Jeg tok meg en trengende pause, pga alt egentlig. Har hatt veldig mye rundt meg den siste tiden og jeg har rett og slett hatt nok med å ta vare på meg selv. Har virkelig ikke hatt det noe bra, uten at jeg vil gå noe nærmere inn på det, bortsett fra at alt bare ballet på seg og til slutt så jeg virkelig ikke glede med noen ting. Nå ser jeg heldigvis lys i tunnelen og ting begynner og bli bedre igjen! 

I går hadde jeg siste dag i praksis, og skal så og si nesten ikke være på skolen noe mer, så nå er det bare artsprøve og eksamen som gjenstår før det er sommerferie og operasjon!

Har funnet igjen laderen til kameraet mitt også, så nå kan jeg endelig bruke kameraet mitt igjen! Da vil selvfølgelig kvaliteten på bloggen øke også! Så håper jeg har igjen noen kjære lesere etter den lille pausen min! 
Kommentarer på dette innlegget

sammegreia

01.05.2015 kl. 17:08
Ha en kjempeflott langhelg og 1.mai!

Hadde satt stor pris på om du hadde tatt en titt innom vår blogg:)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits