Spørsmål og Svar

Hei hei! Oj så fort dagene går! Skal virkelig ikke klage for det betyr at det går fortere mot sommeren! 

Har ikke så veldig mye og fortelle annet enn at jeg er tilbake i Hamar og var på skolen i dag. Var faktisk veldig rart, og litt godt, og komme tilbake etter 4 uker i praksis og 1 uke med påskeferie! Skulle nesten tro at sommerenferien hadde startet alt! 

Ettersom jeg fikk så stor tilbakemelding på spørsmålene forige gang tenkte jeg at jeg skulle svare på noen til! 

Hvilken vin pleier du og drikke på fest? 

Jeg pleier som regel og drikke hvitvin og da pleier det og gå mest i Riesling, litt forskjellige typer. Men liker denne best: 

Hva bruker du mest penger på? 

Utvilsomt på regninger! Husleie, internett, strøm, etc. Sinnsykt kjedelig og har lyst til å gråte hver gang! Men slik er det å bli voksen dere! Før jeg var jeg overlykkelig hvis det var post til meg, nå blir jeg kjempesint hvis jeg får post! 

Hva "tegner" du brynene dine med? 

Jeg bruker bryn øyenskygge. Det som ser mest naturlig ut og det som sitter lengst! 

Har du planlagt noen tur med venninner, familie eller kjæreste i sommer? 

Denne sommeren kommer faktisk til å bli den kjedeligste noensinne! Jeg skal nemlig opereres i begynnelsen av juni og blir da "sengeliggende" i 8 uker, og det er jo nesten hele ferien. Heldigvis er jeg frisk i midten av juli så da skal jeg prøve å få unna all morroa da! Skal selvfølgelig prøve og komme meg ut ellers også, men poenget er at jeg må gå på krykker og får en skinne på beinet, så er ikke bare bare og finne på ting heller! Ellers har jeg planlagt en festivalsommer med jentene i juli og en familietur til Bergen i juli/august. Så uansett om jeg har et mindre fungerene bein skal jeg nok få en fin sommer! Hvordan ser livet ditt ut 20 år fra i dag? 

20 og fra i dag er jeg...42! Hjelpes! Det eneste jeg håper på er at jeg er lykkelig! Jeg håper jo selvfølgelig også at jeg er gift med en fin mann, har 2-3 flotte barn og bor i et hus som er mer en fornøyd med. Håper også at jeg har en jobb som jeg gleder meg å reise til hver eneste dag. 

Hva liker du aller best med familien din? 

Det jeg ikke bare liker men elsker med familien min er ærligheten vi har med hverandre. Jeg vet jeg kan komme med alt jeg har på hjertet og bli både hørt og forstått. En annen ting som jeg elsker med familien min er hvor sinnsykt gøy vi har det sammen. Når vi først finner på noe sammen, finner vi på ting sammen, alle fra minstemann til eldstemann er med og vi gjør alt fra "gammeldagse" ting som brettspill osv, til nyere ting som å spille playstation og wii. Kjeder meg aldri med disse herlige folka! 

Hva hadde du gjort om du hadde funnet ut at du var gravid i dag? 

Dette er jo selvfølgelig veldig situasjonsavhengig. Men mest sannsynlig hadde jeg beholdt barnet. Dette er fordi jeg er 22 år og fordi jeg vet at jeg er psykisk og fysisk klar til å ta vare på et barn. Selvfølelig er ikke økonomien i orden, men når man bor i et så flott land som Norge er dette noe som ordner seg. Det hadde jo også kommet an på barnefaren, jeg vil at mitt barn skal vokse opp med en far i sitt liv. Hadde jeg sett at barnefaren ikke er noe pappamateriale og at han hadde gitt totalt faen i barnet hadde jeg nok overveid en abort! Men dette er noe det er veldig vanskelig å svare på før man faktisk er i situasjonen! 

Hvordan er du når det gjelder forelskelse? Er du en jente som er kompis med guttene, eller er du en som faller raskt for gutter og forelsker deg fort? 

Helt klart begge deler. De fleste vennene mine er jo faktisk gutter, men jeg er en person som forelsker meg altfor lett! Men jeg tenkte og skrive et innlegg om dette i løpet av uken! Har du noen gang gått på en skikkelig fyllasmell? 

Kommer an på hva som mener med "fyllasmell". Om det menes å være så full at man ligger og så man ligger og spyr, så nei! Det har jeg faktisk bare vært en gang! Men hvis man snakker om å drite seg ut og fylleangst så GJETT OM! FERDIG SNAKKA PUNKTUM

Hvilken prevensjon bruker du, hvilke har du gått på, og hva er du mest fornøyd med? 

Jeg går på p-piller, og har brukt både p-piller og p-stav, dette tenkte jeg også og skrive et innlegg om, ettersom jeg har både negative og positive opplevelser. 

 

 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits