Hairtalk

Hallo! Nyter dere påsken? Selv koser jeg meg så altfor godt, at jeg helt glemmer bloggen. På en måte så er jo det et ganske godt tegn! 

På torsdag ble det faktisk en spontan fest på meg. Klokka hadde blitt over 10 og jeg skjønte det at jeg måtte nok sitte og kjede meg hjemme denne kvelden. Men neida, ble en fest på denne jenta alikevel. Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg var i tipp topp form, men jeg fikk i allefall kommet meg ut av huset og vært sosial. 

I går kom tante på middagsbesøk og hele kvelden gikk i god prat og noe godt i glasset. Kjempe koselig! 

I dag kommer noen av jentene hit for å grille, og etterpå skal vi ut og sjekke om det er noe liv på dette lille stedet! Heldigvis er været helt fantastisk i dag så jeg tror kvelden kommer til å bli super! Skal dessuten farge håret i dag, men har lyst på alle fargene som finnes, tror kanskje det blir regnbue... haha neida! Men trenger bittelitt hjelp. Hvilken av disse to burde jeg velge? 
Kommentarer på dette innlegget

Iselin Renée

04.04.2015 kl. 14:48
Begge var fine :)

EmelieSofie

04.04.2015 kl. 15:34
Iselin Renée: Takk :)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits