God påske!

Hei alle søtinger! Ble dere lurt igår? Jeg hadde tenkt ut masse lure ideer i går, men synes de var litt for drøye så tenkte jeg skulle være snill. Mamma hadde prøvd iherdig og skremme meg i går med tidenes dårligste aprilsnarr, gikk heldigvis ikke på det. Men fant ut at det å være snill kommer ikke på tale neste år. 

Ellers er det ikke så veldig mye som skjer. Som dere sikkert skjønner er jeg tilbake i Norge, og her har jeg ikke tenkt å gjøre annet enn å slappe av. Kroppen skriker etter å være sosial, noe som vil si at den skriker etter en fest, ettersom det ikke er så veldig mye annet å finne på! Så håper det dukker opp litt festligheter i helgen. 

Nå skal jeg innta årets første grillmiddag! Åh som jeg gleder meg! Håper sommeren kommer fort fort! Men ville i grunn bare innom her for å ønske alle sammen en riktig god påske! Sol dere, spis dere feite på godteri, drikk et par ekstra vin glass og nyt masse, det er jeg helt sikker på at dere fortjener! 

GOD PÅSKE!

Kommentarer på dette innlegget

Stine Tokle

02.04.2015 kl. 18:47
God påske fine deg :D
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits