Svar på spørsmål!

Hei alle sammen! Denne dagen har gått i ett, men har bare hatt det gøy! Men det er ganske så godt når man har noe og gjøre hele dagen også! Startet med å reise til Sverige på harrytur, rett og slett for å kjøpe godteri og alkohol! Klokka ble veldig mye før vi kom oss av gårde og ettersom jeg skulle til pappa etterpå ble det og stresse hjem. Vel hjemme var det bare og kaste klær og sminke oppi en bag og kjøre videre, kjørte litt rally over til Sverige, men noen ganger må det være lov! Jeg overlevde og alle andre klarte seg også, så da er vel ingen skade gjort? ;) 

Tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål, både gamle og nye og noen har jeg laget selv ettersom jeg fått en del kommentarer på det!

Hvilken farge er håret ditt?

Oj! Dette er vanligvis noe jeg har peiling på, fordi jeg vanligvis farger det hos bestevennina mi Kine ettersom hun er utdannet frisør. Men nå sist gang måtte jeg bruke hjemmefarging pga dårlig råd og dårlig tid. Men hvis jeg ikke husker helt feil bruke jeg #4 eller #5 ganske mørkebrun. Mens nå er håret mitt i mange ulike farger ettersom jeg hadde ombre blått før jeg farget det. Øverst er det ganske mørkebrunt, mens det blir lysere og lysere i tuppene. Så tror ikke helt jeg kan hjelpe deg med hvilken farge jeg har nå. 

Håret mitt ser ca. sånn ut nå! 

Tre ting du vil gjøre før du dør?

1. Hoppe i fallskjerm 
2. Svømme med delfiner
3. Reise masse masse. Men helt roadtrip i USA.

Ganske klassiske ønsker i grunn!

Har du ønske om å få barn? 

JA, i aller høyeste grad! Er så ufattelig babysyk at dere aner ikke! Men jeg er jo heller ikke dum... Jeg skjønner jo det at utdanning, bolig og stabil økonomi er alfa omega får man får barn. Og kanskje en kjærste da, er nok bittelitt lurt og ha noen å lage og dele omsorgen med! Men hvis det skulle skje at jeg ble gravid i dag, så hadde jeg antageligvis ikke tatt abort. 


//Weheartit

Hvordan har du det? 

Jeg har det for så vidt bra! Akkurat slik her og nå så kjenner jeg at jeg er ufattelig sliten, og har en god del og tenke på, så var sykt godt med ferie! Men helhetlig så må jeg jo si at jeg har det veldig bra! Jeg har en flott venninnegjeng, jeg går på et studie jeg stortrives i, jeg har en familie som er glad i meg. Annet enn at jeg savner å ha penger og kjæreste så er jeg akkurat der jeg vil være i livet! 

Hvilken musikk var favoritten når du var liten? 

Okei, det her er litt sånn flaut i grunn. Men jeg var veldig glad i danseband! Jeg gikk jo ikke så mye i barnehage da jeg var liten, da jeg hadde bestemor som dagmamma, og der gikk det en del i danseband. Så har jeg en pappa og er farmor her i Sverige som ga meg en del cder som inneholdt danseband. Og selvom jeg ikke hører så veldig mye på det i dag så synes jeg at det er veldig glad musikk. Ellers når jeg ble litt eldre gikk det jo mer en nok i spice girls og aqua! Men har alltid vært glad i variert musikk så har ingen spesiell type jeg liker. 

Hva er din favortitt film? 

Sorry, men jeg hater egentlig og svare på slike spørsmål fordi det er like vanskelig hver gang! Er veldig mange filmer som har gjort inntrykk på meg, men hver gang jeg hører ordet "favoritt film" er det alltid en film som dukker opp i hodet mitt og det er "The Notebook" og "The last song", så jeg tror det får være mitt endelig svar!

Hvis du kunne reist hvor som helst i verden, hvor ville du ha reist? 

Oj! Mitt største ønske er å reise verden rundt, hadde jeg hatt penger til det hadde jeg helt klart gjort det! Men mine favoritt reisemål er USA, hawaii og Australia! Hvilken er den mest kjente personen du har møtt? 

Dette spørsmålet har jeg tenkt sykt lenge på og jeg kommer virkelig ikke på noen veldig kjente jeg har møtt. Har jo møtt norske kjendiser men i mine øyne er ikke de så veldig kjente. Har vært på konsert med Rihanna, og bare det og ha vært i samme rom som hu er stort nok for meg! 

Hvilken selvbruning bruker du?

Det er veldig forskjellig. Men er veldig glad i merket St. Tropez. Disse produktene finner du her. Nå er det i tillegg supersalg! 

 Har du kjæreste? 

Nei. 

Håper dette ga svar på noen av spørsmålene deres! Og vil igjen si tusen takk for fine kommentarer, for at dere gidder og klikke dere innom og for at dere er dere! 

Kommentarer på dette innlegget

Anonym Fan.

30.03.2015 kl. 23:22
Hva heter du på snapchat? :)

EmelieSofie

30.03.2015 kl. 23:25
Anonym Fan.: emeliesofie :)

Trine

31.03.2015 kl. 08:06
Mange bra svar, og herregud så søte bilder av babyen!

EmelieSofie

31.03.2015 kl. 16:10
Trine: Takk! Ja, supersøt! :)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits