49 questions

Hallo og velkommen tilbake til hverdagen. Heldigvis starter ikke hverdagen min før på onsdag! Kjenner jeg virkelig hadde godt av to dager lenger ferie! Jeg er fortsatt hjemme på Kirkenær og har ikke planer om å reise hjem til Hamar før i morgen kveld! 

Vet disse spørsmålene har gått rundt på flere blogger så tenkte jeg skulle svare på de samme spørsmålene! Synes alltid det er gøy med slike innlegg og det gir jo også dere en mulighet til å bli bedre kjent med meg!

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? 

Det siste jeg skrev på papir var skolenotater. Har nemmelig begynt og lese pensumlitteratur slik at det ikke skal bli så mye for meg rett før eksamen. 

2. Hva har du alltid i vesken? 

Det kommer helt an på hva og hvor jeg skal. Men det ligger som regel litt sminke der, litt medisiner, alltid mobillader. kamera og lommebok. 

3. Hva bestiller du på kafè? 

Nå er ikke jeg så veldig ofte på kafè, men da jeg først er der bestiller jeg chai latte og som regel noe søtt ved siden av. 

4. hvilke nettsteder besøker du daglig? 

Oj det er en god del! Men er som regel innom blogger, mail, face, hihm (høgskolen sin nettside), stort sett youtube og vg. 5. Hvem ringer du til når du er sint eller lei deg? 

Da ringer jeg som regel til mamma, Trude, Mette og Jim. 

6. Hvilken farge har tannbørsten din? 

Rosa, hva ellers? 

7. kan du bytte olje på bilen? 

Så absolutt ikke.. 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Hadde en katt da jeg var baby som er chiko, så en katt til når jeg var 4-5 ish som het Simba, verdens fineste katte! Fikk en katt til da Simba døde som het Nala. Jada, elsket løvenes konge! Så gikk det veldig lenge til neste kjæledyr ettersom jeg ble allergisk. Men når jeg var 12-13 år tenkte vi at vi skulle prøve med en katt for å se, så da fikk vi Pusur. Var dødssyk i 2 mnd også gikk det over. 

Når jeg var 14 fikk jeg mast meg til å få en kanin som jeg på grunn av fjortissalderen kalte for Sweety! Var tydeligvis veldig utspekulert på denne alderen og fant ut at det var noen goder med å ha skilte foreldre som bodde i hvert sitt land. Til mamma hadde jeg nemmelig fortalt at Sweety skulle kun være hos oss på sommeren og hos pappa på vinteren, og til pappa hadde jeg fortalt akkurat det samme! Dette ble jo ganske fort avslørt når sommeren var over og ingen ville ha kaninen hos seg... Utrolig nok løste det seg og jeg hadde Sweety nesten i to år før jeg gikk lei... Dette har jeg så utrolig dårlig samvittighet ovenfor i dag! 

I 2008 fikk vi verdens fineste hund Tara som vi fortsatt har i dag! 

9. Har du noen piercinger? 

Har ingen nå, men har hatt i navelen. 

10. Norge på sitt beste? 

Sene varme sommerkvelder med gode venner! 

11. Hva gjør deg lei deg? 

Urettferdighet på alle plan. Og når jeg har skikkelig store forventninger og de blir knust.. 

12. Hva gjør deg glad? 

* Det å se andre glad 
* Det å få oppleve nye ting og reise
* Bli positiv overrasket
* Det å få være sosial og skape nye minner 13. Hva er drømmejobben din? 

Drømmejobben min er å kunne først og fremst leve av musikk! Men blir også veldig lykkelig hvis jeg kan ha en jobb der jeg stortrives både med kollegaer og arbeidsoppgaver! 

14. Abbonerer du på et ukeblad? 

Nei, det har jeg ikke gjort siden jeg var 14 tror jeg! 

15. Hva var det siste jeg kjøpte? 

Det var en slush på butikken i går... Oj så spennende! 

16. Liker du kinesisk mat? 

Ja! namnam

17. Når var du i kirken sist? 

Tror det var for ca. 1 og et halvt år siden da jeg sang i en begravelse. 

18. Har du noensinne vært i en ambulanse? 

Ja, i sommer fikk jeg kneet ut av ledd på festivaluken i Sverige. Var litt mindre edru og skulle hoppe over et gjerde for det var tydeligvis en snarvei...snarvei meg i rompa! 

19. Hva er det rareste du har spist? 

Det tror jeg er noe så kjedelig som blekksprut... Jeg elsker jo å prøve ny mat, men ingenting av det jeg har prøvd hat vært "rart". Kanskje jeg skal prøve å gjøre noe med det`

20. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 

Det kommer jo selvfølgelig helt an på hva jeg skal, skal jeg noe spesielt kan jeg fint bruke en time. Men hvis jeg skal på skolen og jobb bruker jeg ca. 10 minutter. 

21. Hvem var den siste som gjorde noe spesielt for deg? 

Oj den var vanskelig! Men mine venninner og venner og min familie gjør jo alltids "småting" som får meg på bedre humør og som får meg til å smile! 

22. Banner du ofte? 

Altfor altfor ofte...Skam deg Emelie! 

23. Hva er det lengste du har campet i telt? 

Kan aldri innbille meg at det er noe lenger enn en natt, på turer vi hadde på barneskolen og lignende! 

24. Hvor mange søsken har du? 

Jeg har en halvbror på mamma sin side som er 17 år, Marius. Så har jeg en stesøster på pappa sin side som er 10 år, Sanna. Så har jeg to halvsøstre på pappa sin side Lillie på 5 år og Maija på 9 mnd. 25. Hvor mange steder har du bodd? 

Har bodd på fire steder, Sunne (sverige), Kirkenær, Oslo og Hamar. Men jeg har flyttet 10 ganger. 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 

Puppene... 

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? 

Magen og hoftene... 

28. Er det viktig å feire bursdag? 

Hallo? Er du gal? Bursdag er jo LIVET! Bursdag er jo jul og 17. mai og alt på en gang! Det er jo ikke noe som er mer morsomt enn å feire at en skjønn og herlig person ble født! Nei, hallejuljah for bursdager! 29. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten? 

Mamma har gjort det ja. Også har nok jeg påvirket henne til å spare på litt mer enn det hun egentlig burde. Ting er ikke til for å kastet.. 

30. Nevn en ting som er irriterende med å blogge? 

Det er vel at man aldri har helt "fri". Man tenker på bloggen stort sett hele tiden.. Ser man en minste lille ting tenker man "åh jeg må huske på å ta bilde til bloggen". Så man glemmer aldri bloggen helt og det kan være litt slitsomt. 

31. Hvor mange glass vann drikker du om dagen? 

Ingen? Kanskje 2-3 hvis jeg har en god dag.. Jeg liker egentlig ikke vann og brekker meg så fort jeg drikker det...Vet det er sykt rart, men er vel tydeligvis bare skapt sånn. 

32. Når legger du deg om kvelden? 

Legger meg i senga sånn rundt 24-01, men sover aldri før mellom 01- 02:30. 

Up all night

33. Favorittfag på skolen?

eh? ingen? Muligens musikk. 

34. Potetgull eller smågodt? 

Vanskelig! For er enten i potetgull "mood" eller i smågodt "mood". Men måtte jeg velge hadde jeg nok valgt smågodt. 

35. Siste filmen du så? 

21 jump street i går med Marius. 

36. Det mest romantiske du har gjort? 

Jeg tror ikke jeg har gjort noe romantisk? Jeg er egentlig en veldig romantisk person og har sikkert hodet proppfullt med romantiske ideer. Men de kjærstene jeg har hatt har ikke akkurat vært særlige romantiske og da har det blitt til at jeg heller ikke har vært det...

37. Den perfekte vertinnegaven? 

Vin slår aldri feil! 

38. Hva stod på den siste sms du fikk? 

"Er en tur i Elverum bare" og den ble sendt for lenge siden. Bruker egentlig mest messenger og der var den siste meldingen "Neia". Spennede, spennede! 

39. Har du vært i avisen? 

Ja flere ganger. Mange ganger pga av at jeg synger, også var i en del i avisen i russetiden ettersom vi var en av veldig få som hadde russecampingvogn! 

 

40. En sitat du liker? 

Liker egentlig ikke sitater, for det kommer så veldig an på mitt humør. Men "alt nytt må prøves" er vel veldig meg! 

41. Hvilken farge liker du best på neglene? 

Har ingen spesielle favoritter. 

42. Hvem er forbildet ditt? 

Jeg har vel igrunn ingen forbilder, for jeg mener veldig sterkt at du skal være din egen person med dine egne egenskaper og verdier. Men jeg har jo personer jeg liker og personer jeg beundrer. Jeg beundrer familien min veldig, jeg beundrer christina aguilera for hennes unike stemme, og jeg beundrer mine venner og venninner for hvilke fantastiske personer de er! 

43. Er du forfengelig? 

Jeg vet ikke, jeg tror ikke det. På en side elsker jeg og pynte meg og benytter hver anledning til å gjøre det! Men jeg har heller ingen problemer med å reise til butikken osv. og se ut som en dass! 

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?

Så absolutt! Spesielt det med å reise! Hadde jeg harr penger og tid til å reise jorden rundt hadde jeg ikke nølt et øyeblikk! 

45. Har du vært gift eller forlovet? 

Har vært forlovet på tull en gang i fylla. Men synes vel kanskje ikke det telles helt.. 

46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?

Helt klart klær! 

47. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 

Føler meg nok gammel for alderen. Jeg har stort sett hele livet følt meg eldre enn de rundt meg mye fordi jeg synes at jeg er mer reflektert og jeg tenker annerledes enn de fleste. Jeg føler også at jeg er et helt annet sted i livet. Men jeg føler jeg på ingen måte utenfor! Og det skal også sies at jeg helt sikkert kan oppføre meg som en 16 år gammel jente til tider! 

48. Hvilke uvaner har du? 

Har en god del... Men den som irriterer meg mest og sikkert andre også er at jeg er alltid for sent ute! 

49. Hva skal du gjøre når du er ferdig med disse spørsmålene? 

Først skal jeg hoppe i dusjen etter jeg har trent! Så skal jeg lese mitt mer pensumlitteratur også skal jeg nok vie resten av kvelden min til one tree hill! 

I'm out bitches! 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits