Eat healthy.

Etter en ukes ferie er jeg fortsatt døgnvill, eller dagvill. Jobbet i helgen og gikk og innbilte meg begge dagene at det var mandag, så skjønte virkelig ikke hvorfor folk tok seg så mange glass hvitvin og utepils. Men gikk opp et lite lys når det var mandag i dag. 

Har sagt til meg selv i flere dager at i dag skal jeg vaske leiligheten, men endte opp med å lage en lang middag og pikekyss (litt for mange), så feriemodusen er fortsatt der. Nå skal jeg heldigvis bare jobbe i to dager til og så er det hjem til Kirkenær og st. Hans feiring. Det er årets happening på det lille stedet jeg kommer i fra, og man møter kjente fjes som man ikke har sett på en stund. Superkoselig, og er virkelig ladd for en to dagers nå. Spørs meg det samme spørsmålet etter fredag, og jeg er kanskje ikke like ladd. Men men.. 

Har ikke så veldig mye å blogge om nå, og må gå å sjekke om pikekyssene er ferdige. Sto at jeg bare skulle ha 4 egg, men synes det hørtes så lite ut så klemte på med 4 til, viste seg at det er lurt og følge oppskriften, for nå kan jeg by hele blokka på pikekyss! 

Noen av dere har lurt på hvordan det går med "oppdrag godteri", og det går overraskende bra. Spiser sunt i uken, og litt mindre sunt i helgene. De to første ukene var uutholdelige, og er sikker på at det er sånn det kjennes ut å slutte å røyke, hvis ikke verre. Nå tenker jeg nesten ikke over det, og virker som kroppen også har vendt seg til det. Har gått ned overraskende mye, og vekta forsetter og rase ned, så skal absolutt forsette med dette. Synes du det er vanskelig så kjøp inn masse frukt, minst like godt hvis ikke bedre. 

Jaaa, vet jeg lager pikekyss nå, men når man har uken sin, og virkelig MÅ ha noe, så er det lov å skeie ut en dag den uken også. Girls, you know what i mean!

Avocado! Instagram: Zafiria_saapoglou Food

Untitled or nah

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits