PMS is a mans worst friend!

Hallo! Motivasjon? Yeah right...Tenker dere sikkert nå! Men sannheten er rett og slett at jeg har funnet ut at jeg ligger litt langt etter med eksamenslesingen, pluss at jeg må levere den ene boka til biblioteket i morgen! Så her har det bare vært lesing lesing og atter lesing. Nå har jeg kommet ett stykke på veien og er back on track! 

Noen av mine lesere som har hatt eksamen i psykologi 1 eller 2? Som har noen tips? 

Som sagt er det så utrolig godt å våkne til sol! Man kommer seg liksom mye lettere opp. Dessuten blir det en helt annen jobb og jobbe i barnehage når det er fint vær. I forige uke hadde jeg min værste ukedag men sprutregn og ekstrem kaldt vind, og jeg var overbevist om at jeg bare skulle drite i å bli barnehagelærer. Mens nå gleder jeg meg faktisk til å være ute, og man ser at både voksne og barn smiler og har energi! HERLIG! 

Vet at denne videoen er gammel, men tenkte å vise den til dere allikvel. Dette problemet har vel alle jenter hatt, og jeg skal innrømme at jeg blir ganske irritert hvis jeg ikke finner noe og ha på meg på fest og lignende, og har litt lyst til å felle en tåre. Høres jo helt latterlig ut, og hvorfor i alle dager ser vi på dette som er problem? Bortskjemte drittunger er vi! Men jeg kan love dere, at jeg har ikke blitt så sur som denne jenta her! Vi får satse på at det er blandet med en god dose PMS! 

 

 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits