Brother weekend!

Hallo! Har dere en fin helg? Jeg har besøk av lillebroren min i helgen noe som er kjempegøy! Vi har jo snakket siden vi var små om da vi skal flytte ut og besøke hverandre. Så merker at det er litt spesielt nå ettersom det er første gangen han sover over her. Men det er superkoselig. Og ikke minst kunne gjøre hva man vil når man vil! 

I går bare chillet vi hjemme med taco og Buzz. Noen av dere som spilte det før? Er alltid gøy og gjøre ting som man gjorde når man var mindre! Og må si at noe av skillsene satt igjen, selvom Marius vant 2 av 3 ganger! 

I dag ante vi ikke hva vi skulle gjøre, det eneste vi visste var at vi skulle gjøre noe. Så det endte med at vi reiste på Linderud senteret (det nærmeste senteret) og spiste frokost på mækkern! Utrolig sundt og ikke minst godt ;) Så får å få tiden til å gikk vi rundt i alle butikkene, blant annet dyrebutikken. Og jeg er nesten helt overbevist om at når jeg får neste lønning kommer jeg til å kjøpe meg en ørkenrotte! Tenk så koselig å ha den i leiligheten! Var også en hund i dyrebutikken og etter lengselen etter Tara ble det masse kos med den. Utrolig nok var vi på linderudsenteret i to timer, så når vi kom hjem var det egentlig bare og slappe av. Nå har vi spist en god lørdagsmiddag og sett på Frost (anbefales på det sterkeste!!). Så nå skal vi vel se et par filmer til før vi legger oss! Regner med at vi sitter oppe en god stund til. 

Ha en fin helg! 

Kommentarer på dette innlegget

Kaisa Elise

09.03.2014 kl. 00:50
Ha en fin kveld :)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits