2013 - del 1

Er det noe jeg virkelig elsker å gjøre på nyåret er det å lese igjennom bloggen på det året som gikk..Jeg merker hvor utrolig mye jeg faktisk vokser på et år, hvor mye jeg lærer meg og hvor mye jeg opplever. Når man leser igjennom livet sitt gjennom et år, ser man virkelig hvor heldig man er og hvor små problemer man egentlig har. 

Jeg tenkte jeg skulle dele opp disse innleggene i 4 deler, slik at det slipper og bli så mye. Her er mitt 2013 del 1. 
Januar var en veldig rolig måned, en rolig start på året med andre ord. Jeg hadde ekstremt mye fritid første del av januar som resulterte i mange makeuplooker, blandt annet på Marius, haha stakkars! Jeg var også ektremt mye forkjølet og sjuk denne måneden så lua var min beste venn. Begynte med små vikariat i Puttara barnehage denne måneden, som senere skulle bli den beste jobben jeg har hatt så langt! 

 

Dette var en ultimate makeup og negle måneden! La stort sett bare ut dette, variert blogg sa du? Februar er også bursdagsmåned i min familie, så feiret både tante, Marius og verdens beste Frida! Var også på en årlige rallyfesten! Og møtte mange herlige folk. Her jeg bor skjer det i grunn ikke så mye, så dette er en av de store tingene som skjer. Og det var i slutten av denne måneden jeg ble fast vikar i verdens beste barnehage. 

 

Blogget ikke så veldig mye denne måneden pga operasjonen. Denne gangen opererte jeg ut skruene bra kneet, fordi jeg hadde problemer med og sitte på kne. Dette var en veldig enkel og kjapp operasjon! Farget håret litt mørkere i denne måneden! 

 

Var på veldig mange filmkvelder med herlig folk i denne perioden. Ellers leste jeg iherdig til eksamen, og hadde veldig lite tid til bloggen. La også ut bildet over der jeg skrev at jeg hadde tatt restylane, og fler en forventa gikk på det! 

Vil også sende tankene mine til min herligste, beste og savnede onkel i dag. I dag er det 12 år siden du valgte og bli den vakreste engelen som finnes, og savnet er forsatt like stort! Men vet og føler at du sitter der oppe og følger med på meg og den lille hybelen min 
Kommentarer på dette innlegget

Kaisa Elise

02.01.2014 kl. 16:55
Kjekt innlegg :)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits