Dag 1: Presenter meg selv

Finally back! Har hatt skikkelig trøbbel med nettet og har vært sinnsykt opptatt de siste dagene, så har ikke fått skrevet noen forhåndsinnlegg heller! Men nå er jeg tilbake og har masse og vise dere! Har blandt annet farget håret brunt, vært på julebord, vært i oslo og søker nå hybler og leiligheter i Oslo. Mye som kan skje på fem dager! Men over til challengen! 

Dag 1: Presenter meg selv 

Jeg synes det å forklare meg selv kan være sykt vanskelig til tider, for det kommer ann på øyet som ser, og hvordan forhold man har til personen. På jobbintervju får man spørsmålet "hvem er du?" og da sliter jeg sinnsykt med hva jeg skal svare. Men jeg skal prøve så godt jeg kan og svare for dere! 

Jeg er ei 20 år gammel jente (hjelp har jeg blitt så gammel?) som bor på Kirkenær et bitte lite sted utenfor Kongsvinger. Jeg er opprinnelig i fra Sunne i Sverige men flyttet hit når jeg var 3. Mamma er fra Kirkenær mens pappa er fra Sunne, og de bor på disse stedene i dag. Her hjemme i Norge bor jeg sammen med mamma, stefaren min, broren min Marius på 15 år og hunden min Tara. Mens hos pappa, som jeg er hos ca. 1-2 ganger i mnd, bor jeg sammen med pappa, stemoren min, stesøsteren min Sanna og søsteren min Lillie på 4 år. Jeg elsker virkelig familien min og familie er noe av det jeg verdsetter mest. Jeg har vært utrolig heldig og fått en fantastisk familie som humor og kjærlighet står i sentrum. Og bursdager, julaften og andre høytider er virkelig det jeg ser frem til mest pga den søte familien min.

 

Jeg gikk i barnehage i Sverige, mens barne og ungdomsskole gikk jeg her i Norge. På videregående gikk jeg allmenn, noe som for meg var skikkelig bom! Skulle aldri i verden gått denne linjen, men slik ble det og jeg har da fullført! Akkurat nå er jeg på det andre friåret mitt, noe som har vært sinnsykt deilig. Og være borte fra skolen i to år har virkelig gjort susen og jeg er veldig motivert til å begynne barnehagelærerstudiet til høsten. Jeg har vært usikker på om jeg skulle gå lærerskolen eller barnehagelærer, men i løpet av disse to årene har jeg jobbet som lærerassistent både på barnesskolen og ungdomsskolen, og jeg har vært barnehageassistent. Og har heldigvis funnet ut at mindre barn passer meg best. Jeg har vært utrolig heldig som har fått prøvd meg ut i arbeidslivet før jeg er utdannet! 

Jeg har to fantastiske bestevenner, Frida og Kine, som jeg virkelig ikke kunne klart meg uten! Som gjør hverdagen sinnsykt morsom, og gjør verden enklere når jeg føler den raser sammen. Som jeg alltid vet er der, uansett om jeg skulle trenge en klem, råd eller en crazy fest. De har jo også gjort meg til den personen jeg er i dag, og jeg er nok hakke mer crazy etter jeg møtte dere, men det er bare bra! Jeg vet ikke hva mer jeg skal fortelle om meg selv. Jeg tror de fleste har fått en oppfattning om hvordan peronligheten min er ellers. Jeg er stort sett blid, engasjerer meg kanskje litt i det meste laget i enkelte ting, kan bli fort irritert men det går like fort over igjen, jeg er en veldig god lytter og synes jeg selv er en veldig god venn, jeg kan være klin kokos til tider og dumme kommentarer kommer ofte. Men får da folk til og le og da har jeg gjort min oppgave! :)

Hvor jeg ser meg selv om 10 år? Jeg aner ikke og vil virkelig ikke spekulere så veldig, for det blir aldri som man har tenkt. Men forhåpentligvis lever jeg et lykkelig liv med en crazy og kjekk mann, har 2 barn, har en fantastisk jobb og bor i et flott hus. Ellers så er jeg rockestjerne i L.A. og lever jævli fett der også! ;) 
Noe mer dere lurer på så er det bare og spørre! 

Kommentarer på dette innlegget

Kaisa Elise

26.11.2013 kl. 10:24
Kjekt innlegg :)!

Julie Sævik

26.11.2013 kl. 15:39
så fint innlegg :)

sv: tusen takk for kommentaren på min blogg :-)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits