Velfortjent sommerferie

Da er jeg tilbake igjen etter en velfortjent bloggpause. Har absolutt ingen blogglyst på sommeren, verken når det kommer til å lese blogger eller skrive egen. Sommer i Norge er så sjeldent så når den først er her skal den ikke gjøre annet enn å nytes. Men jeg har jo selvfølgelig ikke glemt bloggen helt. Har tatt masse fine bilder og videoer som jeg skal vise dere! 

Sommerferien min slutter på mandag og mange lurer kanskje på hva som skjer med meg til høsten, og det vet jeg faktisk ikke selv. Men jeg er tilbake i verdens beste barnehage og jobber på samme avdeling som før sommeren. Hvor lenge jeg blir der vet jeg ikke. Men jeg har planer om å flytte til oslo før jul. 

Hva jeg skal gjøre i oslo? Jeg håper at jeg får meg jobb i en barnehage slik at jeg får enda mer erfaring. Grunnen til at jeg vil flytte nå er fordi jeg føler meg mer enn klar til å "forlate redet". Jeg kjenner at jeg har lyst til å begynne og leve mitt eget liv nå, og starte litt på nytt! Derfor må jeg nesten ta det litt som det kommer, men jeg håper og tror at høsten byr på mye nytt og spennende! 

Hva skal dere til høsten? 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits