Ting jeg hater!

Nattblogging det er min greie! Uff, skal prøve og skjerpe meg! 

I dag har jeg vært på shopping, skulle egentlig være julegaveshopping men ettersom jeg ble ferdig med det på mandag, ble det masse julegaver til meg! Legger ut innkjøpene i morgen. hvis jeg rekker! Har sinnsykt mye og gjøre i morgen: Vaske huset, farge håret, sette på extensions, bake kake, besøke oldemor som desverre ikke har det så bra nå :/, se på juleballunderholdning. Stress! Men liker sånne dager, da får jeg noe ut av dagen og dagen går fortere! 

Liker egentlig ikke negative innlegg på bloggen, men her er noen ting som jeg mer eller mindre hater: 

 • Smatting! Seriøst noe av det ekkleste og mest irriterende jeg hører. Er det virkelig så jævla vanskelig og lukke munnen da du spiser? 
 • Kø! Gud vet hvor mange timer av livet mitt jeg har brukt på kø! Tror jeg kunne fått tilbake et halvt liv! 
 • Menn/gutter med hår! Da mener jeg hår på brystet, mellom beina, ryggen osv! Hadde det vært opp til meg skulle ikke menn fått lov til å ha hår på legger eller under armene heller! 
 • Sexfikserte gutter! Vet at gutter tenkter en del på sex, men det finnes virkelig de som ikke tenker på noe annet og som rett og slett ikke tar hintet! Nei jeg vil ikke høre om ditt sexliv, takk og hadet! 
 • Ringetoner! Herregud så kleint det er med ringetoner på mobil. Enten det er Ole Ivars eller Justin Bieber! Så fort jeg hører en telefon ringe får jeg latterkikk. Sorry people, men det er litt ut! 
 • Når folk stirrer! Seriøst? Har du ikke sett ett menneske før? Men det som topper alt er folk som stirrer på deg mens du spiser. Hva er problemet? 
 • Føtter og tær! Sier ikke mer, det er bare drit ekkelt! 
 • "Finn blogg, kommentere tilbake"! Nei takk! 
 • Folk som alltid skal være hakket bedre! Hvis man forteller om noe man har fått til og virkelig er stolt av, finnes det alltid idioter som sier de har gjort det samme bare tusen ganger bedre. 
 • At dataen blir varm! Hvorfor finnes det ikke en data-nedkjøler? 
 • Trapper! Finnes det noe mer irriterende enn trapper? Neppe!

Kjente du deg igjen?

Kommentarer på dette innlegget

Anne-Sofie

20.12.2012 kl. 01:36
Ja, er såå enig i alt.. Herregud, ringetoner! Åå

EmelieSofie

20.12.2012 kl. 01:44
Anne-Sofie: Veit! Der er sånn 60 år gammle kjerringer har liksom ;)

FRIDA

20.12.2012 kl. 01:49
Smatting er værst!

"At dataen blir varm! Hvorfor finnes det ikke en data-nedkjøler?"

det finnes :D

xoxoxoxoxo

Sunnivaelvevold95.blogg.no

20.12.2012 kl. 08:00
Kjente meg igjen i det meste her ja! ;)

EmelieSofie

21.12.2012 kl. 03:55
Frida: Oj! Det visste jeg ikke!

Sunniva: Bra jeg ikke er alene!

♠Tuva

21.12.2012 kl. 09:25
Ja, kjenner meg igjen i noen av dem! Ååågh, men guuud osm jeg hater smatting! Får bare lyst til å gå bort til den personen og bare kjefte på dem, ahaha

Fride

24.12.2012 kl. 09:21
uff, du har det vondt :/ i-landsproblemer
fin blogg! :D

EmelieSofie

26.12.2012 kl. 16:33
Fride: Har aldri sagt jeg har det vondt, og jeg dør heller ikke av disse problemene. Men vet ikke om du har hørt om en menneskelig følelse som heter "irritasjon" og det var det jeg skrev om. Er ikke verre enn det! ;)
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits