Tilbake!

Da er nettet fikset og jeg er tilbake! Sitter faktisk og sorterer bilder og dokumenter nå, slik at det skal bli lettere og blogge. Har utrolig masse inspirasjon om dagen, så nå føler jeg at jeg skal ta bloggen til nye høyder! Jeg gleder meg!

Noen som har spurt hvor det blir av sangvideoen jeg skulle legge ut ble av, og den har jeg rett og slett glemt! Men den skal bli første prioritering fremover. Spiller den inn så fort jeg er hjemme alene. Når vi snakker om sang, har jeg vurdert og melde meg på Idol, men har ikke helt bestemt meg enda. I såfall hvilken sang skal jeg synge? 

Forresten må jeg bare si at jeg har det utrolig bra om dagen, elsker vennene, livet mitt og fremst av alt jobben min! Kunne rett og slett ikke bedt om noe mer nå! 


Åh hvem ville ikke det!  babylovenr1 <3<33 haha


Digger han! Beste låtskriveren! 


Tror det er en av de største drømmene mine!


Love love love! 

 

Kommentarer på dette innlegget

Anne-Sofie

17.10.2012 kl. 01:25
Jaa, meld deg på Idol. Du har så fin stemme.

Og en gang mååå du synge og legge ut Worth Fighting For av Katy Mcallister, hadde betydd mye å høre deg synge den. Hihi, klem fra meg

EmelieSofie

18.10.2012 kl. 00:19
Okei! :) Skal høre på den nå, så skal jeg se om jeg klarer og synge den! :) Bra at du kommer med forslag! :D

Anne-Sofie

18.10.2012 kl. 00:28
Herlig! :):D Hadde vært så fint!
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits