Prosjekt-horehus..

I dag har jeg kun latet meg og søkt jobb... yes you heard right! Planen eller drømmen rettere sagt er å reise verden rundt fra og medJanuar, og dette er noe jeg har drømt om lenge! Men med èn jobb er denne drømmen umulig å gjennomføre! Så her snakker vi 2 kanskje tre jobber. Hvordan og hvor vi skal er enda uvisst men skal straks på møte og få info om pris, steder osv. På en av disse turene får man vært på et løve og ape senter! Amazing!! Men lover og fortelle dere mer så fort jeg har oppdatert meg litt! 

I morgen starter prosjekt-horehus...Rommet mitt er så sinnsykt rotete nå, så her må det ryddes opp! Dessuten har jeg hatt ferie litt for lenge nå skjønner jeg, er ekstremt rastløs, så må få ut energien min på noe nyttig! 

I dag fikk jeg endelig simkortet, så nå venter jeg på kode!! Snart mobil igjen wee! I morgen skal jeg sende inn den HTC mobilen jeg mista i do (jesus jeg er klønete) så jeg får tilbake babyen min! Er egentlig litt tom for ideer nå, så hva vil dere egentlig se på bloggen?
Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits