10 ting om meg!

Jeg er en Working woman om dagen, så jeg har nesten ingen tid, og tiden jeg har til overs bruker jeg på å være sosial! I går kjørte jeg Ida på fest og ble med inn! Går ann og å være edru en gang i blant også! I hvertfall når man er blakk. Gleder meg så til lønninga i August! Min første store lønning <3 haha 

Her kommer det 10 ting du kanskje ikke visste om meg: 

 ♥ Jeg kan snakke litt mye om meg selv. Eller folk kan misforstå. Jeg er langt i fra selvopptatt, men jeg liker og dele mine erfaringer og tanker! 
 ♥ Jeg er dårlig på å gi komplimenter! Jeg kan fint tenkte "Åh så fin hun var på håret" eller "åh hun var flink" osv. Men jeg er veldig dårlig på å si det til vedkommende! 
 ♥ Jeg priotiterer ofte søvn ovenfor andre ting. Hvorfor? For det første det er sinnsykt digg! Og for det andre får jeg dårlig med søvn blir det helt jævlig og være i nærheten av meg! Og får jeg for lite med søvn får jeg veldig fort migrene. 
 
♥ Jeg er allergisk mot: Pelsdyr, støv, tomat og mygg! Og litt mot pollen! 
 
♥ Jeg hater folk som smatter og tygger med åpen munn! 
 
♥ Hater og prate i telefonen, spesielt med folk jeg ikke kjenner så godt! 
 
♥ Jeg tenker veldig mye. Om alt og ingenting. Tenker på ting som egentlig det ikke er noen vits og tenkte på, ting som aldri kommer til å skje, unødvendige ting, detaljerte ting.! 
 
♥ Jeg analyserer folk veldig grundig! Både folk jeg kjenner og ikke kjenner! Men mest nye folk. Jeg studerer hvordan de oppfører seg, hvordan de er kledd, hvordan de ser ut, ja alt! Dette gjør jeg før jeg i det hele tatt begynner og snakke med personen. Grunnen til at jeg gjør dette er nok fordi jeg har møtt så mange falske personer, så jeg gjør det nok for å beskytte meg selv.  
 
♥ Jeg har stort sett rutiner på alt. Og da mener jeg alt. Alt i fra hvordan og hvor klærne mine skal ligge, hvor mange ganger jeg skal bruke smykker og sminker. Passer på og ikke bruke det samme flere ganger. Hvis jeg skal ta noe tar jeg alltid 4 stk. Hvis jeg f. eks skal ta brus tar 4 brusflasker, eller hvis jeg skal kjøpe kjærligheter tar jeg 4 osv. Jeg veit jeg er saiiko! 
 
♥ Jeg er en veldig flink menneskekjenner! 
 

 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits