Just like a tattoo i'll always have you

Mange har spurt meg om tattoeringen min så tenkte jeg kunne skrive litt om denne. Jeg fant et lignende bilde av denne tattoeringen i en tattoshappe i Sunne når jeg var 16 år. Og etter det forelsket jeg meg helt, og bestemte meg for at denne skal jeg ta. Jeg bestemte at jeg ville vente til jeg var 18. 

Når jeg da ble 18 ble tattoeringen litt bortglemt og jeg gruet meg til å ta den. Derfor utsatte jeg dette ganske lenge. Også fordi jeg ikke hadde råd. Så reiste vil til tyrkia i Juni og der visste jeg på forhånd at de hadde en kjempe bra shappe midt i byen. Ettersom jeg gruet meg så fælt viste jeg at jeg ikke kunne bestille meg time når jeg kom hjem, for da hadde jeg bare gått og gruet meg i flere måneder. Derfor gjorde jeg det spontant der nede og er kjempe fornøyd. 

Jeg betale 600 norske kroner for den, noe som er kjempe billig! Har også fått mange spørsmål om det gjorde vondt ettersom det er på håndleddet, og nei, det gjorde ikke vondt. Jeg hadde verdens største angstanfall før jeg begynte og det var ikke langt unna at jeg trakk meg. Jeg forventet meg et smertehelvette, noe det absolutt ikke var. Det var jo selvfølgelig ikke behagelig. Den øverste buen på g-nøkkelen gjorde litt vondt, også gjorde det vondt når de gikk motsatt vei av huden (hvis dere skjønner hva jeg mener). 

Når det er snakk om å ta det i utlandet er dette noe jeg generellt ikke vil annbefale uten å ta en grundig sjekk. Det er ikke det at jeg ikke ble fornøyd, for det ble jeg så absolutt. Men jeg var innom mange tattoo shapper og det var mange som var ekstremt dårlige der! Den shappa jeg gjorde det i hadde jeg sjekket ut to år tidligere, og jeg har en venn der nede som har tatt sine tattooeringen der. Så jeg så at dette var en ordentlig shappe og en ordentlig flink tattovør! 

Flere har også lurt på om det er en random tattovering eller om det betyr noe. Og jeg ville aldri tatt en tattovering som ikke betydde noe. Som dere vet synger jeg, og min store lidenskap er musikk. Jeg mistet også verdens beste onkel da jeg var 8 år, han drev også med musikk. Så g-nøkkelen er for at vi begge holdt på med musikk og hjerte er til minne om den fantastisk fine personen onkelen min var! 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits