01: Forklar deg selv med et ord!

Oj, det var skikkelig vanskelig! Men har sittet og grublet på dette lenge og det jeg kan komme fram til, som stemmer ganske godt er: SNILL!! 

Jeg er egentlig altfor snill! Noe som kan være både positivt og negativ.. 

Jeg er veldig flink til å stille opp for andre uansett hva det er. Jeg er nok flinkere til å prioritere andre, når jeg kanskje trenger og prioritere meg selv! Hvis jeg ligger hjemme og har kjærlighetssorg, og venninen min har det samme, reiser jeg heller for å trøste hun, når jeg i stede for hadde trengt og bli bra selv først.

Jeg kan også være ekstremt snill mot folk jeg aldri har møtt før. Altså jeg mener ikke det at man skal være uhyggelig mod de man møter, men det finnes jo en grense for hva man gjør. Hvis en person jeg kun hadde kjent noen timer, dager eller uker, kommer bort til meg på fest og spør om jeg kan kjøre han hjem, noe som kanskje er 3 mil, så hadde jeg antageligvis gjort det! 

Jeg har veldig vanskelig for å si nei. Er redd jeg skal virke slem eller frekk.. 

Dette er bare noen av de få tingene jeg gjør. Men det som er det mest negative med alt dette er at jeg gjør det uten grunn! Jeg gir og gir og gir folk masse, men får veldig lite tilbake av de. Jeg føler jeg gir ekstremt mye av meg selv. Så helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg er så snill, når jeg vet at jeg ikke får noe tilbake. 

Men det skal være sant, jeg har blitt mye flinkere, desto eldre jeg har blitt! Men jeg kan nok si at dette er både en dårlig og positiv egenskap og ha! 
Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits