Ingen grenser...

Sorry for at jeg ikke har fått oppdatert noe denne uken. Men dette har rett og slett vært uken i fra helvete. Med særemne, russerevy øvinger, og migrene stort sett hver dag, trodde jeg aldri at jeg skulle komme meg igjennom denne uken her. Og i helgen har jeg vært i bursdag og kun slappet av. Noe som var utrolig godt!

Satt og så siste episode av "ingen grenser" på nrk1 i stad. For noen folk! Man får et helt nytt syn på livet, i allefall jeg. Men skal være så utrolig glad at man er frisk! Men på en annen måte sier folk, "man skal ikke klage når man ser dette" osv. Såklart skal man være fornøyd med livet sitt. Men jeg ser det på en litt annen måte. Man lever som en enkel person og man kan kun leve sitt eget liv, og ha sine egne tanker og følelser. Og jeg mener da at hvis det er noe man ikke synes er ålreit der og da så skal det være lov og klage. Misforstå meg rett, jeg sier ikke at man konstant skal gå rundt og klage, absolutt ikke. 

Men man må få lov til å føle seg både bra og dårlig, uten at noen skal komme å si "tenk på de som har det verre". 

Men personene i "ingen grenser" er absolutt et forbilde for meg. Jeg kunne aldri klart eller ønsket og gjennomføre den turen de gjennomførte. Og jeg tror ikke det er bare meg de er et forbilde for, men også mange andre. Ikke minst for de som sliter med en funksjonshemming selv. De beviser for seg selv og andre, at dette klarte jeg, uansett hvor mye du tvilte på meg! Og se deres glede av og gjennomføre turen var utrolig godt! Jeg digger de folka! 

Kommentarer på dette innlegget
EmelieSofie

Heihei, Emelie her. Jeg kommer fra et bittelite sted som heter Kirkenær i Hedmark. Bor nå i Hamar og studerer barnehagelærer! Denne bloggen vil inneholde alt fra a til å i min hverdag! Kontakt meg på emeliesofieb@gmail.com Instagram/emeliesofieb

+ Legg meg til som venn
emeliesofie

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits